Monday, February 1, 2010

Winter in Maramures
6 comments:

Maramures plai cu flori said...

Salut, sunt maramuresan si sunt mandru de acest lucru. As dori sa va invit pe site-ul MARAMURES PLAI CU FLORI!!! nou-nout, http://maramures-plaicuflori.go.ro si sa ajutati la promovarea judetului nostru cat si a orasului sau zonei cunoscute fiecarui dintre noi.
Sunt deschis la opinii si puteti deveni parteneri sau coloboratori. Nu implica nici un ban sau o deplasare spre un anumit loc, doar timp, interes, dragoste pentru zona ta, rabdare si creativitate. Poate vom organiza si concursuri cu premii.
Intra pe http://maramures-plaicuflori.go.ro si spuneti parerea, ideea, ce nu iti convine, ce iti place sau poti ajuta prin trimiterea de fotografie, video sau desen propriu, la care sigur ti se va adauga numele (numai daca esti de acord) si felul in care te implici in promovarea judetului sau orasului tau.
Nu trebuie sa o anumita varsta, studii, sau cine mai stie ce.
Trebuie sa ne implicam in promovarea judetului nostru deoarece acest lucru va duce la realizari mari din toate punctele de vedere. Este important sa ne implicam in societate.
Scuze ca am postat in acest fel.
Felicitari la blogul dumneavoastra. E impresionant!

Anonymous said...

想像力的力量比知識更加巨大。........................................

Dorin Stef said...

Se vede ca iubiti Maramuresul. Am gasit pe blog fotografii calde, pline de culoare si viata, unghiuri potrivite, compozitii perfecte si un strop din candoarea acestui colt de rai care este Maramuresul.
Va felicit pentru diploma obtinuta.
PS: Link spre acest blog pe http://dorinstef.blog.com/
sectiunea Foto Maramures.

Dana Grad said...

#Maramures plai cu flori - nu reusesc sa intru pe acest site de promovare a Maramuresului. Probabil ca este in constructie insa sunt de acord sa colaborez. Poti publica pe acest site fotografii facute de mine (cu link spre blogul meu)

#Dorin Stef - Fireste ca iubesc Maramuresul si ma bucur ca se si vede in fotografiile pe care le fac acolo. Cu aparatul de fotografiat in mana, Maramuresul mi se pare mult mai frumos!
Va multumesc pentru vizita, comentariu si link. Sunt incantata ca redactorul sef al Glasului a poposit si la mine pe blog.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Lydia said...

Nice photography blog.You have beautifully maintained, you must tried this website which really helps to increase your traffic. hope u have a wonderful day & awaiting for more new post. Keep Blogging!

Photos by DANA GRAD ©All rights reserved.

Home -Page2- Page3- Page4 -Page 5 -Page6 - Page 7 -Page 8